torsdag 18 oktober 2007

Tvättkväll

Det går ju bra det här. Bloggandet alltså.
Sitter hemma med F och gör typ ingenting. Finns plugg men jag orkar faktiskt inte och man måste hela tiden avbryta för att springa ned till tvättstugan. Vi har tvättat i mer än två timmar nu. Allt ska ju torka och bäras upp. Ganska trist men det är ju sånt som hör vuxenlivet till. Idag har det varit späckat schema. Föreläsning 8-10, jobb 10.30-16.30 och till sist möte med utbildnings utskottet i Lundaekonomerna. Det är ett utskott som tar sig själva på alldeles för stort allvar om man säger så. Men vi fick möjlighet att gå med i en av Lunds fina ordnar så det kan ju alltid vara trevligt. Hallå?, en ordern liksom ;) Medalj får man också förresten och den kommer göra sig fin på mig ;)
Måste hitta en klänning till balen den 10:nde november och det har kära T lovat att hjälpa till med. Hon är nog mer exalterad än jag och pratar om det typ varje dag. haha
Just nu sitter jag mest och hoppas att P ska ringa. Vore ju trevligt att träffa honom också, men vill inte vara den som tjatar. Han hänger ju med sina vänner just nu och då vill man inte vara den jobbiga tjejen.... Har ätit en liter glass också förresten.. Det är inte direkt nyttigt att ha tråkigt.
puss

Inga kommentarer: